A nagy divatmárka a magyar heritage „fal” megalkotója a Madame Tussauds Budapest panoptikumban

A nagy divatmárka a magyar heritage „fal” megalkotója a Madame Tussauds Budapest panoptikumban

Divat, színvonal és érték. A Madame Tussauds Budapest a nagy divatmárkát kérte fel a magyar heritage „fal” elkészítésére, ami a panoptikum ékes helyszínén található meg. Nem hagyományos szuvenír vonalat képzeltek el a múzeum üzemeltetői, hanem egy átlagtól eltérő, extra megközelítés volt a fő szempont. Megszületett a MY HERITAGE kollekció.


Két izgalmas témával válaszolt a felkérésre a Sugarbird. Az egyik a hungarikum heritage, ami egészen újszerű jelen esetben, mivel négy különböző kézműves vonal látható egy pólón vagy kendőn. A matyó, a kalocsai Richelieau, a kékfestő és a kalotaszegi írottas ikonikus mintáiról van szó pontosan. A már említett kendő, valamint pólón kívül megtaláljuk a kollekcióban a kézzel hímzett kulcstartót, a kitűzőt, amelyen szintén kézi munkával készült dióbabát láthatunk, illetve sálak is helyet kaptak a darabok között.

A klasszikus Sugarbird kedvenc téma is részese természetesen a MY HERITAGE kollekciónak, a Zsolnay porcelán mintás vonal. Érdemes tehát szemügyre venni a panoptikum heritage „falát” és megvásárolni a hagyományt hordozó kollekció csodás darabjait. Minderre nem csak a Madame Tousauds-ban van lehetőség, hanem a márka weboldalán is.

RELATED ARTICLES